Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
8,8
Ligging
8,8
Service
8,8
Prijs / kwaliteit
6,9
Eten
8,6
Kamers
9,0
Kindvriendelijk
7,5
Zwembad
9,0
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
8,8
61 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

met partner, 2014
"Geweldige Ervaring"vertalen
LourensJan
Waardering
8,0
Ligging
9,0
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
9,0
Kamers
10,0
Zwembad
9,0

12-4-2014 Heerlijk genoten van het verblijf met mijn vriendin, wat een top service! Erg lekker gegeten in het restaurant "De Heeren van Harinxma" top kwaliteit. Al met al heerlijk!!!

zakelijk, Apr. 2014
"Super klantvriendelijk, warm en geweldig eten"vertalen
Laurens den Ouden
Waardering
10,0
Ligging
8,0
Service
9,0
Eten
10,0
Kamers
10,0
Kindvriendelijk
7,0

12-4-2014 Zeer tevreden met het verblijf. Niks is teveel en zeer service gericht op een warme manier. Eten meer dan voortreffelijk, intense smaaksensaties.

met vrienden, Mrt. 2014
"Fantastische plek!"vertalen
Cor Zandstra
Waardering
9,0
Ligging
9,0
Service
10,0
Prijs / kwaliteit
9,0
Eten
10,0

30-3-2014 Geweldig lekker gegeten, Boerderij duif een aanrader. Geweldige service met vriendelijk personeel. We gaan hier zeker vaker dineren!

Mrt. 2014
"Buitengewoon aangenaam in fraaie omgeving"vertalen
P.M.C. de Lange
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

25-3-2014 buitengewoon aangenaam in fraaie omgeving

Mrt. 2014
"Kernwoord: gastvrijheid (in alle aspecten)"vertalen
Rob Geensen
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

25-3-2014 Lauswolt heeft het begrip gastvrijheid uitgevonden.

met partner, Mrt. 2014
"Geweldig hotel, fantastische sfeer"vertalen
genieter
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Service
10,0
Prijs / kwaliteit
9,0
Eten
9,0
Kamers
9,0
Kindvriendelijk
8,0
Zwembad
9,0

25-3-2014 Afgelopen weekend dit paradepaardje van de bilderberggroep bezocht. Zeer bevlogen medewerkers die zeer begaan zijn met de gast. Genieten met een grote G! Zeer veel keine details die een verblijf tot een feestje maken. We komen graag terug.

Mrt. 2014
"Een tophotel met écht vriendelijk en bekwaam pers"vertalen
Carla Stilting
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

24-3-2014 De eerste keer dat ik in lauswolt heb gelogeerd was in nov. 2013 ik was zeer onder de indruk van de prachtige locatie, het personeel, de kamers het heerlijke zwembad enz.Deze keer ben ik met een vriendin gegaan. Omdat wij allebei wilden uitrusten, vertelde ik haar hoezeer mijn partner en ik in lauswolt hadden genoten en het mij de uitgelezen locatie leek om samen 3 nachtjes uit te blazen.U heeft wederom aan al onze verwachtingen ( en meer dan dat ) voldaan.Ik houd U op mijn lijstje en kom zeer zeker nog eens logeren. Met vriendelijke groet, Carla Stilting

Mrt. 2014
"Mooie locatie met vriendelijk personeel."vertalen
w.a.h. baljet
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

24-3-2014 mooie locatie met vriendelijk personeel.

Mrt. 2014
"Thuis komen"vertalen
Amerongen
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

24-3-2014 Altijd een gevoel van thuis komen in een vertrouwde omgeving.

Mrt. 2014
"Uitstekende plek om jezelf in de watten te laten "vertalen
Staadegaard
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

23-3-2014 uitstekende plek om jezelf in de watten te laten leggen in een sfeervolle omgeving


1 2 3 4 5 6 volgende