Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,2
Ligging
8,8
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Eten
8,9
Kamers
8,8
Kindvriendelijk
7,6
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,2
152 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

150 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

Juli 2014
"Een prachtige plek om jezelf te laten verwennen"vertalen
Susan
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

28-07-2014 Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Lauswolt. Het landgoed straalt een rustieke sfeer uit. Perfect om bij te komen van de drukte van alledag. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim met een heerlijk bed en een fijn groot balkon met mooi uitzicht. Heerlijk geslapen en de volgende dag genoten van een ryant ontbijt. Enige minpuntje was dat er voor het internet betaald moest worden. Een beetje achterhaald in de tijd van wifi.

Juli 2014
"Je krijgt meer dan waar voor je geld!"vertalen
Knaud
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

27-07-2014 Schitterend landgoed, zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk diner, fijne kamer! Voor herhaling vatbaar!

Juli 2014
"Geweldig !!"vertalen
claes martin
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

26-07-2014 uitstekende service en gastvrijheid !!!

Juli 2014
"Oase van rust met goede qualiteit van service"vertalen
Diepenhorst
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

19-07-2014 Mooi hotel, mooie omgeving, vriendelijk personeel, diner uitstekend, ontbijt matig voor 4 sterren en helaas puntje op de i voor (medische) extra wens ontbreekt, te gemakkelijk, geen controle van management! Overall echter zeer goed.

Juli 2014
"Goed hotel in een mooie ambiance."vertalen
H.Huisman
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

15-07-2014 Als je koffie op het terras besteld dan is het schaaltje vies en de koffie room was zuur,

Juli 2014
"Goed hotel, prachtige ligging"vertalen
Frits Brouwer
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

15-07-2014 Goed hotel, prachtige ligging

Juli 2014
"Een geweldig gastvrij, culinair en rustgevend"vertalen
Ina van Berckelaer-Onnes
Waardering
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

14-07-2014 We hebben zeer genoten van ons verblijf in Lauswolt. We waren zeer onder de indruk van het jonge personeeldat met zoveel enthousiastme aan het werk was, maar natuurlijk ook van Douwe die een zeer speciale plaats inneemt! Het eten was voortreffelijk, heel erg leuk dat we een blik in de keuken mochten werpen, ook daar erg leuke jonge mensen ons verblijf zal zeker worden herhaald!!

Juli 2014
"Een tweede bezoek meer dan waard"vertalen
wim laurens eikendal
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

14-07-2014 een zeer goede accomodatie in een prachtige omgeving met een uitstekend restaurant en zeer gastvrije bediening.

Juli 2014
"Perfecte combinatie hotel, gastronomie en golf"vertalen
Thierry Vandermeersch
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

14-07-2014 Zoals altijd, perfecte bestemming voor golfliefhebbers, we kennen het hotel al 25 jaar.

Juli 2014
"Een goed hotel en goede golfbaan om te verblijven"vertalen
Wim
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

13-07-2014 alles was goed en naar tevredenheid


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende