Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,1
Ligging
8,9
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
7,2
Eten
8,9
Kamers
8,6
Kindvriendelijk
8,0
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,1
261 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

255 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Nov. 2014
"Top hotel!"vertalen
Chantalle van Zandvoort
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

24-11-2014 "We zijn zeer vriendelijk ontvangen. De sint was weer in het land en voor onze dochter hadden ze een mooi gedicht gemaakt. Dat de sint langs zou komen als ze haar schoen zou zetten. Echt geweldig toch!!
Bediening super. Diner en ontbijt waren top.
De kamer top! Badkamer daar mogen ze het douchegordijn(vind ik altijd zo vies) wel vervangen voor glazen deuren.
Kortom een hotel waar we weer naar toe zouden gaan.
De moeite waard.
"

Nov. 2014
""Wij hebben genoten van de service"vertalen
Rene
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

24-11-2014 "
Wij hebben genoten van de service en vooral ook de persoonlijke benadering. Er werd door het team echt een beleving gecreeerd, ook de plek en het restaurant zijn een aanrader! Thanks!!"

Nov. 2014
"Een belevenis."vertalen
Herrien Bisschop
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

21-11-2014 "
Prima locatie om zakelijk te vergaderen en te verblijven. Ik heb een aangename tijd gehad."

Nov. 2014
"Uitstekend hotel met unieke Friese gastvrijheid"vertalen
D.K.
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

15-11-2014 "
Uitstekend hotel met unieke Friese gastvrijheid."

Nov. 2014
"Een heerlijk oord om te verblijven."vertalen
P.H. Verweij
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

07-11-2014 Een heerlijk oord om te verblijven.

Okt. 2014
"Het hotel behoort tot de beste van Nederland. "vertalen
C H van den Boer
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

27-10-2014 " Wij komen reeds 30 jaar in het Hotel en vinden het nog steeds geweldig. Voelen ons er thuis.
Alle medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Wij komen zeer zeker weer terug en dan wel binnenkort.

"

Okt. 2014
"Een heerlijk fantasties gevoel daar te zijn !"vertalen
Susanne Tienken - Bastiaa...
Waardering
8,0
Service
8,0
Kamers
10,0

26-10-2014 " Wij waren daar voor de 3. keer.
Eigenlijk was alles zeer naar wens. Helaas was voor Do.25ste niet goed geboekt op de golfbaan.
Was geen Clubcar bestellt.Had ik per Email gevraagd.Mijn man kan slecht lopen.
Was andere jaren heel goed !!!!
De jongeman aan de receptie was heel behulpzaam,alhoewel hij er pas was.
Kompliment voor hem.!!!
Wij zouden een welkom terugkaartje krijgen. Helaas niet gebeurd. Onze andere was in Rotterdam gebleven. Niet teruggekregen in R'dam.
"

Okt. 2014
"Een oase van rust en genot in een drukke wereld"vertalen
C. van Tilborg
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

25-10-2014 " gastvrijheid en gastronomie gekoppeld
fraaie locatie
perfectie vakantieplek

"

Okt. 2014
"Vriendelijke hoewel met goede keuken"vertalen
Leontine van Oort
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

25-10-2014 " Perfect Hotel, mooie nette complete kamers minpunt in deze tijd dat je voor wifi moet betalen
"

Okt. 2014
"Aangenaam gelegen op top lokatie"vertalen
jan baggerman
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

20-10-2014 " prachtige lokatie met goed restaurant.
helaas geen buffet bij ontbijt. "


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.