Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,1
Ligging
8,8
Service
8,9
Prijs / kwaliteit
7,0
Eten
8,8
Kamers
8,6
Kindvriendelijk
7,6
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,1
195 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

191 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

Aug. 2014
"Bilderberg Landgoed Lauswolt is een top locatie"vertalen
Suzanne Janssen
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

26-08-2014 Bilderberg Landgoed Lauswolt is een fantastische locatie om echt tot rust te komen.Wij werden uitermate vriendelijk, warm en persoonlijk ontvangen. Voor ons oprechte en op en top gastvrijheid. Ook de faciliteiten zijn perfect. Je wordt omgeven door natuurlijk schoon, heerlijk eten waarbij locale verse producten, ambacht en perfecte presentatie de standaard is. Door de comfort van de bedden is je nachtrust in zeer goede handen. Voor een weekend weg is dit hotel en haar medewerkers echt een aanrader.

Aug. 2014
"Daar is alles in orde"vertalen
Hans Wolfs
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

26-08-2014 " Zoals altijd, een uitstekende ervaring
"

Aug. 2014
"Een luxueus en gastvrij resort."vertalen
Heleen van Driel
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

26-08-2014 "
Wij hebben een ontzettend fijn verblijf gehad in Lauswolt, heerlijk gegeten en geslapen. De wellness behandeling was boven verwachting. Wij zouden zeker terugkomen als we in Friesland zijn!"

Aug. 2014
"Eenmaal ontdekt wil je er steeds weer heen.."vertalen
Carla Stilting
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

26-08-2014 "
Net zoals de vorige keren dat we in Lauswolt logeerden, was het ook nu weer allemaal tot in de puntjes verzorgd.
Deze keer hadden we een baby bij ons en iedereen heeft daar goed rekening mee gehouden.
Het landgoed is prachtig, statig en is schitterend gelegen.
Heerlijk als je een paar dagen wilt bijkomen van de hectiek van het westen.
Maar de grootste kracht is naar mijn mening het personeel!
Iedereen is goed op de hoogte van welke gasten er in het hotel zijn en geeft de gast het gevoel uniek te zijn.
Fantastisch, hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer!"

Aug. 2014
"Luxe uit de jaren 80 voor een prijs van 2014"vertalen
Alexander Belderok
Waardering
4,0
Service
4,0
Eten
6,0
Kamers
4,0

26-08-2014 " Prijs en kwaliteit niet in verhouding. Kamers en badkamer goed maar gedateerd. Service aardig maar niet in lijn met de prijs van de kamers. Wij vermoeden dat er beestjes in de kamer of het bed zaten aangezien wij beiden op vreemde plaatsen gebeten zijn. Eten lekker maar voor ons te gekunsteld. Bij het zwembad was het met gillende kinderen erg onrustig. Wellness arrangement was uitstekend.
"

Aug. 2014
"Een hele mooie locatie maar ik zou ergens anders "vertalen
Strating
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
4,0
Kamers
6,0

25-08-2014 " Ambiance en service is heel goed.
Kwaliteit van het restaurant sluit niet
aan bij de rest.
"

Aug. 2014
"Top! "vertalen
Renate van den Boogaard
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

25-08-2014 "
Super. Heerlijk eten, warm welkom, mooie omgeving en heerlijke wellness "

Aug. 2014
"Uitstekend"vertalen
hwt van der zee
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

25-08-2014 "Zeer goed toeven en zeer goed personeel
"

Aug. 2014
"De moeite om langs te gaan."vertalen
Luc en Ingrid
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

23-08-2014 " Subliem hotel en restaurant.
"

Aug. 2014
"Een mooie lokatie waar het goed toeven is."vertalen
Hubert Koevoets
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-08-2014 "
De service in Lauswolt is over het algemeen in orde. Echter, op punten schort er net iets aan.
Voorbeelden: we verbleven 3 dagen/nachten en bleken, zo werd in de loop van de laatste avond duidelijk, wifi voor 2 dagen gekregen te hebben. Dit was niet pro-actief opgevolgd; we hadden een arrangement geboekt inclusief golf. Dit bleek tot onduidelijkheid zowel op de golfbaan als bij het afrekenen te leiden; in het arrangement was ook een diner begrepen. Het bedienend personeel in het restaurant leek daarvan voldoende op de hoogte."


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende