Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,1
Ligging
8,8
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Eten
8,9
Kamers
8,6
Kindvriendelijk
7,6
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,1
254 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

248 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Het hotel behoort tot de beste van Nederland. "vertalen
C H van den Boer
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

27-10-2014 " Wij komen reeds 30 jaar in het Hotel en vinden het nog steeds geweldig. Voelen ons er thuis.
Alle medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Wij komen zeer zeker weer terug en dan wel binnenkort.

"

Okt. 2014
"Een heerlijk fantasties gevoel daar te zijn !"vertalen
Susanne Tienken - Bastiaa...
Waardering
8,0
Service
8,0
Kamers
10,0

26-10-2014 " Wij waren daar voor de 3. keer.
Eigenlijk was alles zeer naar wens. Helaas was voor Do.25ste niet goed geboekt op de golfbaan.
Was geen Clubcar bestellt.Had ik per Email gevraagd.Mijn man kan slecht lopen.
Was andere jaren heel goed !!!!
De jongeman aan de receptie was heel behulpzaam,alhoewel hij er pas was.
Kompliment voor hem.!!!
Wij zouden een welkom terugkaartje krijgen. Helaas niet gebeurd. Onze andere was in Rotterdam gebleven. Niet teruggekregen in R'dam.
"

Okt. 2014
"Een oase van rust en genot in een drukke wereld"vertalen
C. van Tilborg
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

25-10-2014 " gastvrijheid en gastronomie gekoppeld
fraaie locatie
perfectie vakantieplek

"

Okt. 2014
"Vriendelijke hoewel met goede keuken"vertalen
Leontine van Oort
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

25-10-2014 " Perfect Hotel, mooie nette complete kamers minpunt in deze tijd dat je voor wifi moet betalen
"

Okt. 2014
"Aangenaam gelegen op top lokatie"vertalen
jan baggerman
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

20-10-2014 " prachtige lokatie met goed restaurant.
helaas geen buffet bij ontbijt. "

Okt. 2014
"Geweldig!"vertalen
Hilde Kemp
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

20-10-2014 " Vriendelijk behulpzaam personeel. Heel chic en luxe zonder, dat het overdreven is.
Hele prettige bedden. Echt heerlijk geslapen. Het hotel straalt gezelligheid en luxe uit.
Kortom: Geweldig!!
Je voelt je echt een gast.Je bent echt welkom!!
"

Okt. 2014
"Pracht landgoed goed toefen en golfen."vertalen
J.J.Haan
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

20-10-2014 " Jaren geleden zijn we ook geweest, kwaliteit en service is nog steeds uitstekend. Komen graag snel weer terug .
vr.gr. J.J.Haan
"

Okt. 2014
"Heerlijke ontspannen omgeving"vertalen
WJG Paardekooper
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

19-10-2014 heerlijke ontspannen omgeving

Okt. 2014
"Prachtige locatie"vertalen
J.Kloos
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

19-10-2014 "
Het is net of we er thuis komen "

Okt. 2014
"Lauswolt is de plek"vertalen
Danielle Albada
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

18-10-2014 "
Landgoed Lauswolt is voor ons genieten van de uitstekende service, de heerlijke kamers, het restaurant en het zwembad. Je voelt je direct thuis. Ook complimenten voor de kindvriendelijke service. Voor onze kinderen is het ook een heerlijk nachtje logeren geweest!
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende