Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,1
Ligging
8,9
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
7,2
Eten
8,9
Kamers
8,7
Kindvriendelijk
8,0
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,1
281 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

274 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Dec. 2014
"Een prachtige lokatie waar je kunt genieten"vertalen
A. van der Meijden
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

16-12-2014 "Landgoed Lauswolt is niet alleen een prachtige lokatie, maar de service en kwaliteit zijn ook erg goed. Wij hebben een heerlijk weekend gehad.
"

Dec. 2014
"Paleis in de Friese Wouden."vertalen
Ivan Oostveen
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

15-12-2014 "
Een heerlijke plek om tot rust te komen.
Een soort klein Soestdijk met bijbehorend park en uitgestrekte bossen."

Dec. 2014
"Prachtig hotel in mooie rustige omgeving"vertalen
petra v d Driest
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

15-12-2014 "
Geweldig luxe hotel, bad aan de smalle/kleine kant,kamers enorm groot en luxe en zeer schoon"

Dec. 2014
"Prima lokatie"vertalen
Marga Kaelen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 " Mooie locatie en prima bediening. Het eten was perfect.
"

Dec. 2014
"Mooi in natuur gelegen hotel"vertalen
Jolanda Smit
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

14-12-2014 "Mooie locatie en omgeving. Redelijke kamer. Had liever een aparte douche gehad ipv van douche in bad
"

Dec. 2014
"Mooi"vertalen
Maarten Liesker
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

12-12-2014 Prima hotel! Jammer dat ik er maar een nacht heb hoeven te slapen.

Dec. 2014
"Een warme ontvangst in een rustige omgeving"vertalen
Jan Jaquet
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

10-12-2014 " Op doorreis naar familie en vrienden hebben we hier een aangename onderbreking genoten.
"

Dec. 2014
"Een super hotel"vertalen
Willem
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

08-12-2014 " Landgoed Lauswolt is een prachtig en prettig hotel. We hebben het fantastisch naar ons zin gehad en komen zeker weer terug.
Alles klopte! Ook zijn we van plan de lanterfanten2 fietstocht te fietsen.
"

Dec. 2014
"Heerlijk even niets, zeer aangenaam en warm"vertalen
Elles Paijens
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

08-12-2014 Met mijn partner gebruik gemaakt van een last minute weekend (tarief) a 139,- per nacht. We waren aangenaam verrast toen we in de avond aankwam rijden. De paden waren met kaarsen en fakkels verlicht. Heel romantisch. Check in was soepel en aangenaam. De 'bell boy' vertelde in onze schitterende luxe kamer uitvoerig over alle mogelijkheden van de kamer en het hotel. De bedden zijn enorm groot en zeer aangenaam. Het is er muisstil en donker. De turn over service met een heerlijke crème van La Prairie op het kussen, is een aangename verrassing. De spa is okay. Het zwembad en haar omgeving is vrij gedateerd en moet echt de renovatie in. Alles doet het, maar het is kil en ongezellig en her en der zelfs een beetje viezig (betonrot). Ook vonden wij de vloerbedekking in grote gedeeld van het hotel echt aan vervanging toe. Verder niets dan lof, zeker het (biologische) ontbijt vonden wij een groot feest!

Dec. 2014
"Schitterende, rustgevende omgeving"vertalen
SWW Lubsen
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

05-12-2014 "Prachtige locatie, mooie grote kamer en professionele en vriendelijke bediening/service
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.