Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****

Waardering
9,2
Ligging
8,8
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Eten
8,9
Kamers
8,8
Kindvriendelijk
7,6
Zwembad
8,8
Bilderberg Landgoed Lauswolt****
9,2
149 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

147 beoordelingen over Bilderberg Landgoed Lauswolt****

beoordelingen in taal: 

Juli 2014
"Oase van rust met goede qualiteit van service"vertalen
Diepenhorst
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

19-07-2014 Mooi hotel, mooie omgeving, vriendelijk personeel, diner uitstekend, ontbijt matig voor 4 sterren en helaas puntje op de i voor (medische) extra wens ontbreekt, te gemakkelijk, geen controle van management! Overall echter zeer goed.

Juli 2014
"Goed hotel in een mooie ambiance."vertalen
H.Huisman
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

15-07-2014 Als je koffie op het terras besteld dan is het schaaltje vies en de koffie room was zuur,

Juli 2014
"Goed hotel, prachtige ligging"vertalen
Frits Brouwer
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

15-07-2014 Goed hotel, prachtige ligging

Juli 2014
"Een geweldig gastvrij, culinair en rustgevend"vertalen
Ina van Berckelaer-Onnes
Waardering
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

14-07-2014 We hebben zeer genoten van ons verblijf in Lauswolt. We waren zeer onder de indruk van het jonge personeeldat met zoveel enthousiastme aan het werk was, maar natuurlijk ook van Douwe die een zeer speciale plaats inneemt! Het eten was voortreffelijk, heel erg leuk dat we een blik in de keuken mochten werpen, ook daar erg leuke jonge mensen ons verblijf zal zeker worden herhaald!!

Juli 2014
"Een tweede bezoek meer dan waard"vertalen
wim laurens eikendal
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

14-07-2014 een zeer goede accomodatie in een prachtige omgeving met een uitstekend restaurant en zeer gastvrije bediening.

Juli 2014
"Perfecte combinatie hotel, gastronomie en golf"vertalen
Thierry Vandermeersch
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

14-07-2014 Zoals altijd, perfecte bestemming voor golfliefhebbers, we kennen het hotel al 25 jaar.

Juli 2014
"Een goed hotel en goede golfbaan om te verblijven"vertalen
Wim
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

13-07-2014 alles was goed en naar tevredenheid

Juli 2014
"Pure verwennerij"vertalen
Barbara Grims
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

10-07-2014 Een warm onthaal door alle medewerkers. Het diner was voortreffelijk, het ontbijt heerlijk. Mooi dat gedacht werd om een Oranjezaaltje te maken voor de wedstrijd van Oranje op her WK

Juli 2014
"Prachtig landgoed. Prijs kwaliteit laat te wensen"vertalen
D.Punte
Waardering
6,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

08-07-2014 Voor de prijs van de kamer met ontbijt zou ik perfectie verwachten !

Juli 2014
"Prachtig hotel op een van de mooiste lokaties van"vertalen
Jan-Peter Cruiming
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

07-07-2014 Prachtig hotel op een van de mooiste lokaties van Nederland


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende