Waardering Hotel Bilderberg de Keizerskroon****

Waardering
8,3
Ligging
8,5
Service
8,6
Prijs / kwaliteit
7,9
Eten
8,4
Kamers
7,9
Kindvriendelijk
8,1
Zwembad
8,5
Bilderberg de Keizerskroon****
8,3
561 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg de Keizerskroon****
Lettergrootte: A A A

542 beoordelingen over Bilderberg de Keizerskroon****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Dec. 2014
"Betrouwbaar in fijne rustige gastvrije sfeer."vertalen
K.Dekens
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

20-12-2014 Betrouwbaar in fijne rustige gastvrije sfeer.

Dec. 2014
"Een goed en prettig hotel om te verblijven."vertalen
D. Tijssen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-12-2014 een goed en prettig hotel om te verblijven.

Dec. 2014
"Voldeed geheel aan onze wensen"vertalen
Hans Cammenga
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-12-2014 "Alleen schoonmaak van de kamer liet te wensen over (geen juiste aanvulling en gebruikte glazen bleven staan en ook niet omgeruild), maar het overige was prima in orde. Sauna en zwembad waren heel goed en vooral zwemmen in bronwater was een andere ervaring dan in leidingwater.Hadden een verrassingsmenu op de eerste dag en het was dat ik vroeg welke wijn we op de tweede dag wilde nemen voorkwam dat we weer hetzelfde menu kregen. Dat vonden we erg slordig. Ondanks dat, was het nagerecht toch weer hetzelfde. Dat was dus helaas jammer.
"

Dec. 2014
"De service, de mensen, de entourage"vertalen
hilde de meester
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

18-12-2014 je krijgt hier altijd het gevoel dat je speciaal bent, een uitermate vriendelijke en lieve verzorging, ze doen daar al het mogelijke zelfs als je 's avonds laat nog toekomt!

Dec. 2014
"Uitstekende service gezellig"vertalen
De Greif Flori
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

18-12-2014 Uitstekende service gezellig

Dec. 2014
"Een fijn en gastvrij hotel"vertalen
Adri van Saarloos
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

15-12-2014 "
In het weekend van 13 en 14 december 2014 hebben wij gebruik gemaakt van het Culinair verwenarrangement in het Bilderberg hotel De Keizerskroon. Na aankomst werden wij gastvrij verwelkomt aan de receptie van het hotel, waarna we onze kamer opzochten. Onze luxe kamer was van alle gemakken voorzien en voldeed aan al onze verwachtingen. Het culinair verwenarrangement wat wij 's avonds genoten hebben ging onze verwachtingen te boven. We hebben genoten van een prachtige avond en een heerlijk diner. Wij kunnen De Keizerskroon dan ook aan iedereen aanbevelen.

Adri en Wilma van Saarloos"

Directeur Carla Maessen, 17-12-2014
Eigenaar zegt:  Geachte heer en mevrouw Saarloos, Hartelijk dank voor uw mooie reactie, wat fijn om te horen dat u heeft genoten bij ons. Ik ga uw complimenten met heel veel plezier aan het team doorgeven. Fijn dat u onze gast was afgelopen weekend en ik kijk er naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Dec. 2014
"Hotel waar je heerlijk kunt slapen en eten"vertalen
Lieke Rijkers
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

15-12-2014 "Het is een geweldig hotel om heerlijk te slapen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Wat betreft de faciliteiten voor zwemmen, fitness, sauna en stoombad niet te veel verwachten. Het is koud, krap of niet te gebruiken door het ontbreken van muntjes!
"

Directeur Carla Maessen, 17-12-2014
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Rijkers Dank u wel voor uw reactie. Met uw opmerking over de muntjes zijn we direct aan de slag gegaan dus een volgende keer als u bij ons verblijft zal dat geen probleem meer zijn. Sinds een maand geven de muntjes voor het stoombad gratis weg aan onze gasten en vandaar dat ze wat harder gaan dan voorheen. Fijn dat u verder van ons hotel heeft genoten en ik kijk er naar uit om in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Dec. 2014
"Warm hotel met goede prijs kwaliteitsverhouding"vertalen
Hans Spruijt
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 "
Mooie lounge - ruime kamer - badkamer gedateerd
gezellig restaurant."

Dec. 2014
"Zeer prettig, sfeervol hotel.Vriendelijk personeel"vertalen
Scheffers-Kreuzen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 "
Heel prettig hotel. Warme, vriendelijke sfeer. Aardig, behulpzaam personeel. Ruime kamer met heerlijke bedden.
"

Dec. 2014
"Gezellig hotel met bekwaam personeel"vertalen
Conny van Sikkelerus
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

14-12-2014 "
Nette kamers,vriendelijk personeel."


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.