Waardering Hotel Bilderberg de Keizerskroon****

Waardering
8,3
Ligging
8,5
Service
8,6
Prijs / kwaliteit
7,9
Eten
8,4
Kamers
7,9
Kindvriendelijk
8,1
Zwembad
8,5
Bilderberg de Keizerskroon****
8,3
478 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg de Keizerskroon****
Lettergrootte: A A A

461 beoordelingen over Bilderberg de Keizerskroon****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Prima hotel"vertalen
Willink
Waardering
8,0
Service
6,0
Kamers
8,0

21-10-2014 " Goed hotel op een mooie locatie, vlak bij Paleis Het Loo.
"

Okt. 2014
"Aangenaam verblijf met een heerlijk diner"vertalen
anneke groenendijk
Waardering
6,0
Service
4,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

20-10-2014 "vond het jammer dat er geen koffie- en thee-faciliteit op de kamer was. storend was de ervaring dat tot 2x toe, de telefoon aan de receptie voor ging en wij geruime tijd moesten wachten om in te checken en een vraag te stellen
"

Okt. 2014
"Een warm/gezellig hotel met veel aandacht"vertalen
m.g.r.barendrecht
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

20-10-2014 "Zoals al weergegeven een hotel waar je je meteen thuis voelt. De wijze waarop de medewerk(st) ers je tegemoet treden is buitengewoon sympathiek. Dat betreft de receptie, maar ook in het restaurant. Als je enkele keren per jaar komt, wordt je zelfs meteen herkent. Er is aandacht voor de hotelgasten.
"

Okt. 2014
"Gastvrij en heel verzorgd"vertalen
Swaalf
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "Ligging aan drukke weg. Heel gastvrij en attent personeel. Uitstekebd ontbijt. Ruime kaners. Voor een 4* hotel verwacht je wel thee en koffiefaciliteiten op de kamer.ook op de standaardkamer
"

Okt. 2014
"Netjes, schoon, ouderwets, eten veel te duur"vertalen
Haan
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
4,0

20-10-2014 Ruime schone kamer en badkamer,wel veel te warm. Slaap je met de deur open, kraait er vroeg in de morgen een haan in de achtertuin. Volgens de receptie is hier niks aan te doen. Waarom niet? Het restaurant is veel te duur, wij zijn in de stad gaan eten. Het Loo is wel dichtbij, zwembad en sauna zijn mooi.

Okt. 2014
"Prima om nog eens terug te keren."vertalen
G.H.Hellingwerf
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

20-10-2014 " Prima om nog eens terug te keren.
"

Okt. 2014
"Uitstekend hotel met gezellige uitstraling"vertalen
Eichholtz-Siebbeles
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

20-10-2014 Uitstekend hotel met gezellige uitstraling

Okt. 2014
"Hotel op heerlijke locatie"vertalen
Sophia Geertsma
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

19-10-2014 " Voor het personeel bij de receptie moet een betere uitstraling krijgen stoelen waren totaal versleten toont erg armoedig
"

Okt. 2014
"Keurig hotel met prima service."vertalen
Donker
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "Prima hotel. Aardige bediening en goed eten . Schoon en goede bedden .
"

Okt. 2014
"Een warme ontvangst"vertalen
Achten, Henk en Leny
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

17-10-2014 "We kwamen binnen en voelden ons direct op ons gemak, de locatie ligt voortreffelijk tov Paleis het Loo en de fraaie tuinen; mooie ontbijtruimte met lekkere dingen, waaronder een weldadige sortering brood!
Lekker dicht bij het centrum, de bushalte vlakbij en een eigen, ruime parkeerplaats; kortom perfect!"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende