Waardering Hotel Bilderberg Residence Groot Heideborgh****

Waardering
8,1
Ligging
9,0
Service
8,2
Prijs / kwaliteit
7,7
Eten
8,0
Kamers
7,9
Kindvriendelijk
7,4
Zwembad
7,1
Bilderberg Residence Groot Heideborgh****
8,1
431 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Residence Groot Heideborgh****
Lettergrootte: A A A

427 beoordelingen over Bilderberg Residence Groot Heideborgh****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Nov. 2014
"Een heerlijk onthaast hotel met geweldige kamers "vertalen
C. van Putten
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

24-11-2014 "Dit is een heerlijk hotel met alle denkbare faciliteiten zoals van Bilderberg mag verwachten gelegen in een zo mogelijk nog heerlijkere omgeving.
Eten en drinken zijn prima, wij vonden desondanks het brood van het Vlaamse Broodhuys (wat je zelf moet snijden en niet erg is) wel jammer dat er geen harde vloerbroodjes van het Vlaamse Broodhuys waren zoals in het andere Bilderberg hotel in Garderen."

Nov. 2014
"Gastvrij en vriendelijk"vertalen
H. Smit
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

24-11-2014 "
ondanks de grootte toch een vriendelijk verblijf "

Nov. 2014
"Heel mooi hotel in een mooie omgeving"vertalen
Yvonne Koopmans
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

24-11-2014 "
Het personeel is er erg vriendelijk en gastvrij. Het is een genot om in uw hotel te verblijven. Je bent er gewoon echt een weekend weg, je wordt aan alle kanten geholpen om het zo plezierig mogelijk te maken. Het hotel is erg mooi en modern voorzien. De omgeving is heerlijk. Het eten en de welness zijn van goede kwaliteit, gezellig en lekker."

Nov. 2014
"Prachtig gelegen hotel waar ik graag nog eens kom"vertalen
Marja Koster
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

24-11-2014 "Het hotel is prachtig gelegen. De sfeer is warm en ontspannen. De faciliteiten zijn prima en het personeel is erg vriendelijk.
"

Nov. 2014
"Leuk hotel in een mooie natuurlijke omgeving!"vertalen
R.E. Hoving
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

23-11-2014 Leuk hotel in een mooie natuurlijke omgeving!

Nov. 2014
"Mooie locatie, vriendelijke medewerkers"vertalen
Sylvia Groenewold
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

22-11-2014 Mooie locatie, heerlijke bedden. Vriendelijke medewerkers. Sanitair beetje verouderd, vooral de muurfohn. Zaten ook veel vliegen op de kamer. Beperkte ontbijtkeuze.

Met partner, Nov. 2014
"Geweldig hotel"vertalen
Gerard Theunissen
Waardering
8,0
Ligging
10,0
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
9,0
Kamers
9,0
Zwembad
7,0

23-11-2014 Een prettig ontvangst, goede service, vriendelijk en hulpvaardig personeel en een hele mooie omgeving.
Lekker eten en kwalitatief goed personeel. Kamer werd netjes schoongemaakt en bij ontvangst lag er een mooie kleine attentie klaar voor onze huwelijksverjaardag.
De badkamer was wel iets gedateerd, maar voldeed aan alles. Geen klachten.
We hebben ook gebruik gemaakt van het wellnes arrangement. Heerlijk, gekwalificeerd personeel, alles klein, maar wel goed en effectief.
Wij hebben genoten,
Hartelijk dank.

Nov. 2014
"Zowel van binnen als buiten is het hotel goed"vertalen
Louise Kruisheer
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

10-11-2014 "
Goede ontvangst, nette kamers, absoluut een aanrader"

Met vrienden, 2014
"Schitterende locatie en prima personeel"vertalen
Marnix Koppe
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
8,0
Kamers
9,0
Kindvriendelijk
9,0

09-11-2014 Schitterende locatie en complete rust. En dan nog een mooie zwarte Petrov vleugel. Prima personeel. Hoffelijke ambiance.
Wie het hier niet vinden kan, kan maar beter niet meer zoeken.
Wij beleefden in elk geval een prachtige reünie.

Nov. 2014
"Schitterend hotel, met heel vriendelijk onthaal"vertalen
Maertens
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

03-11-2014 Schitterend hotel, met heel vriendelijk onthaal


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.