Waardering Hotel Bilderberg Klein Zwitserland****

Waardering
8,0
Ligging
8,4
Service
8,4
Prijs / kwaliteit
8,1
Eten
8,2
Kamers
7,7
Kindvriendelijk
7,8
Zwembad
8,4
Bilderberg Klein Zwitserland****
8,0
404 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Klein Zwitserland****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

399 beoordelingen over Bilderberg Klein Zwitserland****


Sept. 2014
"Een keurig hotel met goede voorzieningen"vertalen
J. Visser
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-09-2014 "Een goed hotel met prima bediening, gelegen in een omgeving met vele ontspannings mogelijk heden
"

Sept. 2014
"Goed hotel in rustige en mooie omgeving"vertalen
De Ruiter
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

15-09-2014 goed hotel in rustige en mooie omgeving

Sept. 2014
"Prima hotel met mooie aanbieding er even uit"vertalen
theuws
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-09-2014 Vriendelijke ontvangst en bediening, prima kamer uitstekend ontbijt en diner. Lekker er even tussen uit.

Sept. 2014
"Vooral een sfeervol hotel op een prachtige locatie"vertalen
J.A. van den Heuvel
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

14-09-2014 " Mijn totale beoordeling een hotel waar je nog echt gast bent met de personele bezetting die,die gastvrijheid uitstralen. Verbeter dingetjes zijn Wifi (onhandig);te weinig water douche.
"

Sept. 2014
"Een super hotel voorzien van alle faciliteiten"vertalen
Peeters
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

10-09-2014 "We hebben heerlijk genoten in het hotel!
- Het ontbijt prima en avondeten uitermate goed! Complimenten aan de chef!
- De kamer netjes en genoeg comfort.
- De wellness heerlijk ontspannend!

Ook ideaal om fietsen te huren en de Veluwe te verkennen of naar het nabijgelegen Wagenigen te gaan.

Kortom een echte aanrader!"

Sept. 2014
"Intiem, gezellig hotel met vriendelijk personeel"vertalen
H. Rippen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

10-09-2014 "
Fietsenstalling was perfect.
Niet meer van deze tijd om in het bad te douchen, missen een inloopdouche.
Bij vertrek de receptie erop geattendeerd dat het niet correct is, om zonder overleg op onze kamer te komen om lichten aan te doen voor de fotograaf en de balkondeuren open te laten staan, terwijl wij in het restaurant zaten. Onze spullen lagen open en bloot.
"

Sept. 2014
"Sinds vele jaren mijn beste keus"vertalen
F.J.Lindeman
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

10-09-2014 "ik kom een keer of vier jaarlijks met veel genoegen bij wijze van vakantie voor een weekend en hoop dit nog lang te kunnen blijven doen: prettige sfeer, behulpzame medewerkers, steeds weer zie ik kleine en grotere verbeteringen,ideaal voor mij met de beperkingen van mijn leeftijd van 81
"

Sept. 2014
"Een heel mooi gastvrij hotel"vertalen
Cora ten Hove
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

09-09-2014 "
Alles was super goed,wij hadden alleen 1x verkeerd warm hoofdgerecht. Dit is weer goedgekomen hoor wij hadden het zelf in de gaten.... En ik kwam uit bad stond er iemand te kloppen aan de deur... Stond ik met mijn handdoekje stond er iemand van de receptie dat er een lekkage onder onze kamer was..... Verder hebbe wij hier niets meer van vernomen.. En we vonden het warm in de kamer.. Voor de rest alles super hartelijke groet"

Sept. 2014
"Geweldig restaurant, aardige mensen, wellness en "vertalen
bastein
Waardering
6,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

08-09-2014 geweldig restaurant, aardige mensen, wellness en zwembad die tikje strakker kunnen

Sept. 2014
"Mooi en rustig gelegen"vertalen
Vanstechelman Jos
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

08-09-2014 "Vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam personeel, prettige kamer en rustige ligging en toch niet veraf van enkele mooie steden
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende