Waardering Hotel Bilderberg de Klepperman****

Waardering
8,0
Ligging
7,1
Service
8,4
Prijs / kwaliteit
7,5
Eten
7,9
Kamers
7,5
Kindvriendelijk
6,5
Bilderberg de Klepperman****
8,0
332 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg de Klepperman****
Lettergrootte: A A A

317 beoordelingen over Bilderberg de Klepperman****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Uitstekend"vertalen
Theo Oude Moleman
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

21-10-2014 "
Mooi hotel in het midden van het land, met zeer vriendelijk personeel."

Okt. 2014
"Eenvoudig maar uitstekend hotel"vertalen
Paul & Karin Daniels
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

20-10-2014 "We hebben een kort maar erg leuk verblijf gehad in hotel de Klepperman. Zelden hebben wij zulk vriendelijk personeel meegemaakt, zowel bij de receptie bar als eetzaal.
"

Okt. 2014
"Gezellig, met een warm verblijf"vertalen
Dineke van Assen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-10-2014 " wij hebben het gedurende ons verblijf zeer naar ons zin gehad, mede door de goede verzorging
"

Okt. 2014
"Prima hotel met fijne wellness"vertalen
Ilonka
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

20-10-2014 "
Heerlijk weekend gehad.hele fijne kleinschalige wellness ruimte met super massages en behandelingen. Heel goed ontbijt"

Okt. 2014
"Prima hotel, gastvrij, nette kamers."vertalen
Leo van der Pijl
Waardering
6,0
Service
6,0
Eten
4,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "
Prima hotel. Goede nette kamers. Bed te zacht voor zwaarder persoon.
Restaurant was prijs technisch te duur. Goede kwaliteit maar kleine tot zeer kleine porties tegen volwaardige prijzen. Was in dat opzicht een afknapper."

Okt. 2014
"Sfeervol, netjes, vriendelijk personeel"vertalen
Hoogendoorn
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "
Wij hebben genoten!!! Vriendelijk personeel, heerlijk eten, sfeervol en netjes hotel! Slechts 1 klacht, het was (veel te) warm in de slaapkamer en dat kon niet worden ingeregeld."

Okt. 2014
"Zeer klantvriendelijk hotel"vertalen
Klaasen
Waardering
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "De bediening was zeer klantvriendelijk. Bij de receptie, het restaurant en bij de bar werden wij zeer vriendelijk ontvangen. gepaste aandacht en geen vraag was te veel. complimenten! De sauna is netje en schoon. wel zouden wij het op prijs stellen dat de openingstijden worden aangepast. De sauna gaat pas om 18.00 uur open. We hebben zeer goed gegeten en ook daar werden we uitermate vriendelijk bediend. De kamer is netjes. Kortom kan ik vertellen dat wij De Klepperman zeker aanbevelen.
"

Okt. 2014
"Een verzorgd hotel nabij het centrum."vertalen
E.A. van Akkeren
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "Bij binnenkomst waan je je meteen in een groot en verzorgd hotel en dat nabij het centrum van een klein dorp. Er is volop parkeergelegenheid en ligt op goede afstand van Hoeve Sparrendam.
"

Okt. 2014
"Mooie lokatie, "vertalen
de regt
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

14-10-2014 " Mooie locatie, ontbijt en diner prima.
Personeel mag wel iets ""losser"" van houding zijn.
"

Okt. 2014
"Prima hotel met goede service."vertalen
Wilma Kruijthof-van den A...
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

14-10-2014 Prima hotel met goede service.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende