Waardering Hotel Bilderberg De Buunderkamp****

Waardering
8,0
Ligging
8,7
Service
8,4
Prijs / kwaliteit
7,9
Eten
8,0
Kamers
7,9
Kindvriendelijk
7,9
Zwembad
8,1
Bilderberg De Buunderkamp****
8,0
700 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg De Buunderkamp****
Lettergrootte: A A A

691 beoordelingen over Bilderberg De Buunderkamp****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Prima hotel in schitterende omgeving"vertalen
Maria de Klijn
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

20-10-2014 Prima hotel in schitterende omgeving

Okt. 2014
"Rustig en mooi gelegen luxe hotel met fijn zwemba"vertalen
Arno
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

20-10-2014 rustig en mooi gelegen luxe hotel met fijn zwembad

Okt. 2014
"Zeer gezellig,vriendelijk"vertalen
fam. F. Popma
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-10-2014 " Regelmatig bezoeken wij het hotel en het is altijd goed. Direktie en personeel doen hun uiterste best een ieder na het zin te maken.
"

Okt. 2014
"Een hotel om heerlijk tot rust te komen. "vertalen
esther los
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

19-10-2014 "Het is een heerlijk hotel met een schitterende omgeving en hele lieve en behulpzame medewerkers.
Mooi zwembad wat soms beetje te warm was maar het was echt heel fijn dat het er was.
Goed restaurant en kwa prijs normaal.
Kamer was fantastisch en ons arrangement was ook erg leuk kwa prijs. Wat het hotel normaal kost weet ik niet.
"

Okt. 2014
"Een hotel waar het goed toeven is."vertalen
J.H.Eilander
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

19-10-2014 "Het was voor ons een kort verblijf maar een uitstekende verzorging en vriendelijk personeel. Heel goed.
"

Okt. 2014
"Een goed hotel in een rustige omgeving."vertalen
Erik Voerman
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

17-10-2014 "Een goed hotel met vriendelijk personeel, inclusief een deskundige en creatieve barman.
"

Okt. 2014
"Geweldig verblijf, fijne sfeer"vertalen
Annita Agten
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

17-10-2014 "
Een echte aanrader in de Veluwe, dicht bij een fietsnetwerk, Arnhem is vlakbij"

Okt. 2014
"Goed hotel midden in het groen en prima ligging"vertalen
J. Bieleveld
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-10-2014 " Bij aankomst in het hotel werden we welkom geheten bij de receptie. We kregen onze gereserveerde kamer toegewezen. 's Avonds was het zo druk in het restaurant, we hadden daardoor niet de mogelijkheid er te dineren. Dus reserveren is een must in het weekeinde. In de lounche hebben we iets van de kleine kaart genuttigd. 'Ochtends stond er een heerlijk ontbijtbuffet. Het diner 's avonds was prima en we zijn na twee dagen uitgerust vertrokken.
"

Okt. 2014
"Een rustgevende omgeving en ervaring"vertalen
Evan der Werf
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
6,0

13-10-2014 "
Perfect weekend adres!
"

Okt. 2014
"Prima hotel en conferentiecentrum"vertalen
Roeland Staal
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

13-10-2014 "Het verblijf in dit hotel voor zakelijke doeleinden is mij prima bevallen. Uitstekende bediening en goede voorzieningen met bereidwillig personeel. De omgeving inspireert en het eten, inclusief de lunch was prima. Een goede keuze.
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende