Waardering Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****

Waardering
8,3
Ligging
8,8
Service
8,4
Prijs / kwaliteit
7,9
Eten
8,1
Kamers
8,2
Kindvriendelijk
7,8
Zwembad
7,5
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****
8,3
968 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****
Lettergrootte: A A A

939 beoordelingen over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Dec. 2014
"Heerlijk hotel om bij te komen"vertalen
Caroline Gronsveld
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

18-12-2014 "Wij komen hier regelmatig. Dit jaar al 3 maal geweest. Wij zijn erg tevreden over alles en kijken er elke keer weer naar uit om jullie hotel te bezoeken
"

Dec. 2014
"Geweldig"vertalen
anthonissen jean
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

17-12-2014 "komen al voor de 5 de keer om dat wij het zo geweldig vinden
"

Met een groep, Dec. 2014
"Goed hotel met uiterst vriendelijk personeel"vertalen
Eddy Brand
Waardering
8,0
Ligging
8,0
Service
8,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0
Kindvriendelijk
8,0
Zwembad
8,0

07-12-2014 We zijn dit weekend met familie in het hotel Kasteel Vaalsbroek geweest en dat is ons erg goed bevallen. Vriendelijke ontvangst, keurig schone en mooie ruime kamers (waaronder een ruime badkamer) met heerlijke bedden. Kinderen hebben lekker gezwommen in het zwembad. Ook het ontbijt in het kasteel was zeer goed. Al met al een zeer geslaagd bezoek, zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!!

Dec. 2014
"Prettige omgeving, goede ontvangst, sportief"vertalen
Paul Waals
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

03-12-2014 "Een van de weinige hotels waar in de badkamer een echte prullebak staat en niet zo'n miniscule bakje waar je in alle mogelijke bochten moet gaan om iets in te werpen. Houden zo.
Wat betreft de badkamer voor een 73 jarige is het wel gymnastiek in en uit het bad te komen zonder de vallen! Voor mij is een bad een beetje ouderwets.Leven een douche met water met een beetje meer druk dan nu. Grohe heeft een douchekop met luchttoevoer die minder water gebruikt maar de indruk geeft dat de sterkte van de straal hoger is.

"

Dec. 2014
"Rustige omgeving, heerlijk slapen"vertalen
Dhr. Adriaansen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

03-12-2014 "We deden er even over om de juiste ingang te vinden, maar werden begripvol ontvangen. We dachten in het kasteel te mogen slapen, maar dat werd een prachtige kamer in het bijgebouw.
Zelden zo rustig geslapen in een hotel, heerlijk gegeten en gedronken en de welness. Echte aanrader
"

Met vrienden, 2014
"Prijs-Kwaliteit verhouding zoek"vertalen
Frans van der Wijngaart
Waardering
6,0
Ligging
8,0
Service
7,0
Prijs / kwaliteit
4,0
Eten
5,0
Kamers
7,0
Zwembad
6,0

30-11-2014 Ligging van het hotel is prima, echter de indeling is wat chaotisch. Kleine receptie, om in de bar te komen moet je door het restaurant lopen of om lopen. In het zwembad is het niet echt warm en de whirlpool wordt maar 1x per uur aangezet
Kamers zijn netjes, maar je mist toch net die extra dingen voor een 4* hotel.
De prijzen in de bar zijn veel te hoog. 11,50 Eur voor een Irish Coffee is toch echt te gortig. In het restaurant is het niet veel beter. Hele kleine porties en niet in verhouding met de gevraagde prijs van 45,- Euro.

Sales Manager Wout Sikkenga - T&L Sales Manager, 03-12-2014
Eigenaar zegt:  Beste gast, Wij danken u hartelijk voor de feedback - we nemen uw punten van aandacht zeker ter harte en waar mogelijk zullen wij zeker verbeteringen aanbrengen. De gang naar onze bistro is uiteraard lastig aan te passen - we beheren een historisch landgoed en dat kenmerkt zich met unieke eigenschappen waar we niet eenvoudig aanpassingen aan kunnen doen - heeft ook wel weer zijn charme natuurlijk. De prijs - kwaliteit gaan we zeker bespreken intern en wij willen heel graag onze faciliteiten voor een ieder toegankelijk maken - dat staat dus zeer hoog op onze agenda. Wij hopen u graag alsnog weer bij ons te mogen begroeten - Wanneer u contact met mij opneemt zal ik ervoor zorgen dat het u de volgende keer aan niks ontbreekt en de prijzen extra betaalbaar zijn. Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk tot ziens!

Nov. 2014
"Prachtig hotel in een schitterende omgeving."vertalen
Vinck Guido en Van der Bo...
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

20-11-2014 "
Prachtig hotel in een schitterende omgeving
"

Sales Manager Wout Sikkenga - T&L Sales Manager, 03-12-2014
Eigenaar zegt:  Geachte familie Vinck, Dank u voor uw korte en des te krachtigere Review. Wij kunnen niet meer zeggen dan Tot ziens op ons historisch landgoed en dank voor uw bezoek!

Nov. 2014
"Ontspannen genieten"vertalen
Breemeersch
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

13-11-2014 "
Ontspannend verblijf in een heel rustig kader. een plek met een geschiedenis"

Sales Manager Wout Sikkenga - T&L Sales Manager, 03-12-2014
Eigenaar zegt:  Geachte Breemeersch, Dank voor uw mooie review - zeker is de rust en luxe ons handelsmerk - en is de geschiedenis rijkelijk. Kasteel Vaalsbroek dateert reeds van 1420 en kent vele mooie verhalen en annekotes - Tip: op alle kamers ligt een mooi verhaal met deze geschiedenis en biij gelegenheid zijn wij gaarne bereid een korte rondleiding door de historische gewelven van het Kasteel te verzorgen. Zoals de 18de eeuwse Kasteel Heer Johann Arnold von Clermont reeds als lijfspreuk had " Spero Invidiam" = " Ik hoop benijd te worden" en zo staan we er vandaag de dag nog steed in - als gasten bij Vaalsbroek vertoeven zal de hele wereld jaloers op ze zijn. Tot ziens op ons landgoed!

Nov. 2014
"Geweldig Hotel in een zeer mooie omgeving"vertalen
L.Berrvoets
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

02-11-2014 "Met veel plezier 3 dagen verbleven in dit prachtige hotel
"

Nov. 2014
"Prachtig gelegen, heel goed hotel"vertalen
Marion van Aggelen
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

02-11-2014 prachtig gelegen, heel goed hotel met uitstekende service


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.