Waardering Hotel Bilderberg De Bovenste Molen****

Waardering
7,9
Ligging
8,8
Service
8,2
Prijs / kwaliteit
7,8
Eten
7,8
Kamers
7,8
Kindvriendelijk
6,8
Zwembad
7,7
Bilderberg De Bovenste Molen****
7,9
444 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg De Bovenste Molen****
Lettergrootte: A A A

413 beoordelingen over Bilderberg De Bovenste Molen****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Dec. 2014
"Een mooi hotel in rustige omgeving"vertalen
Evelien van Benten
Waardering
10,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

16-12-2014 Een mooi hotel in rustige omgeving waarin je heerlijk tot rust kunt komen.

Dec. 2014
"Ideaal gelegen voor een mix van rust en shoppen"vertalen
gysemans
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

16-12-2014 "
Dit was mijn 4 de keer in hotel de bovenste molen maar als ik eerlijk ben,was dit de minste van de 4.Het uitzicht vanuit de kamer was niet zo goed en het diner was niet echt mijn ding.Smaken verschillen nu eenmaal.Had gevraagd om het vlees wat harder te bakken omdat ik niet graag een bord vol bloed heb maar blijkbaar was dit niet doorgegeven aan de keuken.Maar algemeen genomen is het toch steeds een leuken ervaring"

Dec. 2014
"Mooi hotel in prachtige omgeving"vertalen
Lommers
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

16-12-2014 " We hadden een executive kamer, welke ruim en luxe is. En het was ook schoon! Koffie/ thee faciliteiten op de kamer, dat vonden wij erg prettig. Ontbijt is prima, maar eenvoudig. De bedden zijn goed; partner vond het heerlijk, voor mij te zacht. Enige nadeel is dat het vrij gehorig is. 's Morgens gewekt door klappende deuren.
"

Dec. 2014
"Dé beste manier om na werkweek tot rust te komen"vertalen
Van der Velde
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

15-12-2014 "
Over de ganse lijn uitstekend, zowel kamer als restaurant, zwembad enz Het is niet voor niets dat wij elk jaar in December een weekend terugkomen. Dit in combinatie met het kerstshoppen in Venlo. Klein minpuntje: de internetverbinding was niet optimal."

Dec. 2014
"Een mooi hotel midden in de natuur"vertalen
d.boekel
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 "
een mooi hotel midden in de natuur, lekker even helemaal te rust komen"

Dec. 2014
"Een prachtig rustiek en vooral warm en fijn hotel"vertalen
A. van der Vlies
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 " We hebben genoten. Het was niet onze eerste keer dat wij hier waren. Aan kwaliteit, warmte en integerheid is het nog altijd top of the bill. Wij komen zeker nog wel een keertje terug.
"

Dec. 2014
"Het is een top hotel "vertalen
Ramon Christiaan
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

15-12-2014 "Een prachtig hotel die zijn gasten verwend , op alle vlak !!!Eten in restaurant was zeer lekker , ontbijt was een genot ,!!! We komen zeer zeker terug
"

Dec. 2014
"Prima hotel voldeed aan onze verwachtingen"vertalen
Adriaan van der Pol
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 " Prima hotel in een mooie omgeving met vriendelijke deskundige medewerkers. Goed restaurant en uitstekende kamers. Beauty medewerkers goed, locatie van de beauty matig.
"

Dec. 2014
"Zeer rustgevend en prachtig uitzicht, aanrader dus"vertalen
voermans
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-12-2014 alles netjes verzorgd in het hotel. heel goed eten en drinken. personeel allemaal even vriendelijk. veel keuze bij het ontbijt. we komen zeker nog een keer terug.

Dec. 2014
"Prima hotel, 'n bezoek waard!"vertalen
T.J. Bergwerf Bok - Haits...
Waardering
10,0
Service
10,0

10-12-2014 "
Een gezellig hotel, waar het ook met honden prima toeven is!"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Even geduld a.u.b.