Waardering Hotel Bilderberg Garden*****

Waardering
8,5
Ligging
7,4
Service
8,8
Prijs / kwaliteit
7,7
Eten
8,4
Kamers
8,2
Kindvriendelijk
6,9
Bilderberg Garden*****
8,5
333 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Garden*****
Lettergrootte: A A A

199 beoordelingen over Bilderberg Garden*****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Perfect hotel"vertalen
M. Beijer
Waardering
10,0
Service
10,0
Kamers
10,0

27-10-2014 "Erg vriendelijke bediening, zeer goede kamer, gunstige , rustige ligging en toch vlakbij centrum.
"

Okt. 2014
"Uitstekende plek in fijne buurt"vertalen
Theo Gerrits
Waardering
8,0
Service
6,0
Kamers
8,0

27-10-2014 Uitstekend hotel is de algemene beoordeling. Hier en daar kunnen zaken nog iets strakker/gastvrijer geregeld worden.

Okt. 2014
"Aangenaam, rustig hotel"vertalen
w. van hassel
Waardering
8,0
Service
8,0
Kamers
6,0

25-10-2014 "
zie hierboven; de manier waarop met het waterprobleem is omgegaan vond ik niet adequaat. Vervelend voor u, zei de receptie, maar voor ons is het ook vervelend. Ik heb nog gevraagd of mij niet de volle prijs zou worden berekend maar daarop werd niet gereageerd. "

Okt. 2014
"Gunstig gelegen in Oud Zuid t.o.v. winkels"vertalen
A. Reinders
Waardering
8,0
Service
10,0
Kamers
6,0

20-10-2014 " Over het algemeen goed. Ik denk dat het goed zou zijn wanneer men op de hoogte is wanneer een gast vaker het hotel bezoekt. Inmiddels ben ik denk ik acht keer geweest en niemand kent mij. Laat het systeem dit registreren en gebruik dit.
"

Okt. 2014
"Een goed hotel"vertalen
G van der Velde
Waardering
6,0
Service
6,0
Kamers
6,0

18-10-2014 "Goed hotel vriendelijk personeel
Alleen bij het ontbijt vond ik het jammer dat de degene die koffie en thee verzorgde Engels sprak
Heel erg jammer voor een Nederlands Hotel
"

Okt. 2014
"Een mooi hotel in een rustige buurt"vertalen
Ria Middelhuis
Waardering
10,0
Service
10,0
Kamers
10,0

08-10-2014 "
Wij vonden de ligging perfect ivm bereikbaarheid van musea, restaurants en andere toeristische plaatsen zowel lopend als met openbaar vervoer.
Terwijl het hotel lekker rustig gelegen is."

Okt. 2014
"Perfect"vertalen
Lubbers
Waardering
10,0
Service
10,0
Kamers
10,0

06-10-2014 "
Super hotel, perfect ontbijt"

Okt. 2014
"Prima hotel voor een vrijetijdsuitje in amsterdam"vertalen
Wil Sierat
Waardering
10,0
Service
8,0
Kamers
8,0

06-10-2014 " Vind de ligging van het hotel fantastisch. Je bent eigenlijk op loopafstand van het Leidseplein,etc
"

Okt. 2014
"Zeer goed hotel op loopafstand centrum"vertalen
Margot Franken
Waardering
8,0
Service
8,0
Kamers
6,0

06-10-2014 "
Hartelijke ontvangst, zeer goede bedden en een lekker ontbijt. Op zondag zijn er geen parkeerkosten."

Okt. 2014
"Zeer leuk hotel om te verblijven"vertalen
verstraete
Waardering
8,0
Service
10,0
Kamers
8,0

05-10-2014 " Vriendelijk personeel,aangename ontvangst, personeel is zeer hulpvaardig, ruime kamers, aangenaam verblijf gehad. Bilderberg is aan te bevelen.
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende