Waardering Hotel Bilderberg Grand Hotel Wientjes****

Waardering
8,2
Ligging
8,8
Service
8,6
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
8,1
Kamers
7,8
Kindvriendelijk
6,6
Bilderberg Grand Hotel Wientjes****
8,2
254 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Grand Hotel Wientjes****
Lettergrootte: A A A

236 beoordelingen over Bilderberg Grand Hotel Wientjes****


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Sept. 2014
"Heerlijk hotel om terug te komen"vertalen
Berkmortel
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

16-09-2014 " Prachtig gelegen hotel netjes en schoon. Internet en TV werken niet optimaal.
"

Sept. 2014
"Als een echte gast ontvangen en behandeld"vertalen
A. Di Bon
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-09-2014 " Medewerkers zijn zeer behulpzaam en de bediening is uitstekend. De kamer was van een normale grootte met een uitstekend bed.
"

Sept. 2014
"Grandeur en zorgzaamheid van vroeger"vertalen
jeanneke Passier-Meulendi...
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

15-09-2014 " Het hotel ademt de voorname sfeer van vroegere tophotels. De tapijten, de gezellig ingerichte restaurants, de bijzondere en zeer attente dienstverlening van receptie tot bediening, de bijzonder schone kamers. En dan die kleinigheden als een paraplu op de kamer, een krant, werkelijk een feest om er te verblijven.
"

Sept. 2014
"Zeer gastvrij "vertalen
Thera Burgers
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

14-09-2014 "
Gezellig hotel waar je je meteen thuisvoelt. Personeel is erg aardig . Centraal gelegen . "

Sept. 2014
"Fijn hotel, goede ligging en faciliteiten"vertalen
van kerkoerle
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

09-09-2014 "
fijn hotel, goede ligging en faciliteiten"

Sept. 2014
"Prima hotel, goede service"vertalen
Landsmark
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

09-09-2014 " De ontvangst en bejegening van personeel vonden wij heel goed. Ontbijt en diner prima. Wij hebben ons tijdens ons verblijf echt verwend gevoeld en zullen zeker nogmaals terug komen.
"

Sept. 2014
"Een aanrader"vertalen
Karl Dijkmans
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

08-09-2014 "
Een leuk en tof, kwalitatief hotel om enkele schitterende dagen of een leuk weekend te verblijven. Ideaal gelegen om zowel per auto als per trein te bereiken. De kamers zijn degelijk en de bedden schitterend. Ook de maaltijden zijn ronduit aan te bevelen. Kortom een aanrader."

Sept. 2014
"Goed hotel, ideaal gelegen voor bezoek aan Zwolle"vertalen
W. Koopman
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

08-09-2014 " Mijn ervaringen met Wientjes zijn bovengemiddeld. na een viertal bezoeken kan ik dat zeggen voor alle relevante aspecten.
"

Sept. 2014
"Grandioos"vertalen
WH Wichgers
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

08-09-2014 ontvangst receptie keurig,kamer perfect. ontbijt zeer goed dus in een woord geweldig.

Sept. 2014
"Nogal armoedig"vertalen
annet ten doeschate
Waardering
6,0
Service
6,0
Kamers
6,0

08-09-2014 "
Vergane glorie. Kamerdeur klapte steeds hard dicht. Bekleding trap ronduit vies. De receptioniste gaf me een hand (had ik nog niet eerder meegemaakt en het verbaasde me zeer). Slagboom naar parkeerterrein (veel te klein) werd geopend maar er was geen plaats zodat ik achteruit omhoog de bocht om weer naar de straat moest. Parkeren kon tegenover het hotel, maar er werd niet bij gezegd dat ik dat dan zelf moest betalen. "


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende