Waardering Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***

Waardering
8,3
Ligging
8,6
Service
8,7
Prijs / kwaliteit
8,3
Eten
8,6
Kamers
7,6
Kindvriendelijk
7,4
Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***
8,3
223 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***
Lettergrootte: A A A

216 beoordelingen over Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Een leuk romantisch kasteel"vertalen
familie beers
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

20-10-2014 " het was een hele leuke ervaring om nu eens in een kasteel te slapen,en te eten.apart maar toch heel lekker.de sfeer erom heen vonden wij heel leuk.met name de kasteeltuin.en toch midden in het centrum.wij hebben 2 leuke dagen gehad.Bedankt!
"

Okt. 2014
"Een mooi kasteel op een fantastische locatie "vertalen
Pahlplatz
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "
Heb reeds per mail aan het hotel laten weten dat de verzorging van het ontbijt niet optimaal was"

Okt. 2014
"Goed familie hotel"vertalen
H.G.Lampe
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "
Aangezien wij er alleen maar geslapen hebben omdat wij elders in Zeist onze familie bezocht hebben kunnen we er slechts een beperkte indruk over hebben , die prima was."

Okt. 2014
"Somber, koud is in de jaren 80 blijven hangen. "vertalen
Robbemont
Waardering
4,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "
Het is een ouderwets hotel back to the 80e!
"

Okt. 2014
"Mooi hotel maar ontbijt is niks."vertalen
vijfhuizen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

18-10-2014 Mooi hotel maar ontbijt is niks. Plakjes kaas en vleeswaren aan bord vast geplakt en de deur moet dicht anders waait het van je bord. Huisdieren prijzig. Matras van extra bed was niks

Okt. 2014
"Goede service, goede ambiance"vertalen
Hartogh
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-10-2014 " prettige bediening, leuke atmosfeer, grote kamer (35) met overigens maar één radiator, de tweede is verwijderd, die enige moeite heeft de kamer warm te krijgen, de badkamer is leuk oud maar kan tegelijkertijd ook wat moderne onderdelen krijgen om de balans tussen oud en nieuw te versterken,. Dat geldt mi ook voor de gangen en trappen, die met de kleurstelling, gordijnen en vloerkleden een beetje oubollig gaan aandoen.
\Pluspunt vonden wij de staf en ons ontbijt in de eetzaal, verzorgd en persoonlijk bediend, heel prettig en onnadrukkelijk. Dank>
"

Okt. 2014
"Fantastisch, romantisch en vriendelijk personeel"vertalen
Siegfried Depoorter
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

13-10-2014 "Alleen al voor de vriendelijkheid en professionaliteit zou ik dit hotel willen aanraden.
Bad was aan vernieuwing toe in onze kamer en tapijt is groot minpunt.
verder alles tiptop en ontbijd meer dan in orde.
"

Okt. 2014
"Het is een romantisch hotel met uitstekende keuken"vertalen
Mieke Vogel
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

13-10-2014 "Wij zijn hier getrouwd en alles was tot in puntjes van te voren besproken en goed geregeld. Je voelt je hier echt gast en op je gemak. Het is een erg mooi en romantisch kasteel/hotel. Ook voor kinderen is het geschikt.Wij komen hier zeker terug.
"

Okt. 2014
"Karakteristiek gebouw in mooie bosrijke omgeving"vertalen
Gerben Verhoef
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

13-10-2014 "
Een erg mooi karakteristiek gebouw, dit zie je in de kasteelkamers wat minder terug. Het diner was prima. Het ontbijt was iets minder. Meubilair in ontbijtzaal niet zo stevig meer"

Okt. 2014
"Klasse en chique, mooie ambiance"vertalen
Starink
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

13-10-2014 "
Heerlijk, rustig en super diner en heerlijke wijnen."


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende