Waardering Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***

Waardering
8,3
Ligging
8,6
Service
8,7
Prijs / kwaliteit
8,3
Eten
8,6
Kamers
7,6
Kindvriendelijk
7,4
Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***
8,3
227 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***
Lettergrootte: A A A

220 beoordelingen over Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
Okt. 2014
"Net hotel met keurige bediening"vertalen
Donker
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

26-10-2014 " net hotel, prima keuken, goede bediening
"

Okt. 2014
"Stijlvol en gastvrij hotel"vertalen
Vermeijs
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
6,0

26-10-2014 " Niet alleen de accommodatie ansich, de parkeergelegenheid, het voortreffelijke eten en de natuur maken het tot een bezoek waard. De gastvrijheid van de medewerkers is helemaal top.
"

Okt. 2014
"Een historische uitstraling. "vertalen
Louise Ebbelaar van Cofel...
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

24-10-2014 Een historische uitstraling.

Okt. 2014
"Prima omgeving voor zakelijke meetings"vertalen
M Schellekens
Waardering
6,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

24-10-2014 "
Prima omgeving voor zakelijke meetings, vriendelijk"

Okt. 2014
"Een leuk romantisch kasteel"vertalen
familie beers
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

20-10-2014 " het was een hele leuke ervaring om nu eens in een kasteel te slapen,en te eten.apart maar toch heel lekker.de sfeer erom heen vonden wij heel leuk.met name de kasteeltuin.en toch midden in het centrum.wij hebben 2 leuke dagen gehad.Bedankt!
"

Okt. 2014
"Een mooi kasteel op een fantastische locatie "vertalen
Pahlplatz
Waardering
8,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

20-10-2014 "
Heb reeds per mail aan het hotel laten weten dat de verzorging van het ontbijt niet optimaal was"

Okt. 2014
"Goed familie hotel"vertalen
H.G.Lampe
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "
Aangezien wij er alleen maar geslapen hebben omdat wij elders in Zeist onze familie bezocht hebben kunnen we er slechts een beperkte indruk over hebben , die prima was."

Okt. 2014
"Somber, koud is in de jaren 80 blijven hangen. "vertalen
Robbemont
Waardering
4,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
8,0

19-10-2014 "
Het is een ouderwets hotel back to the 80e!
"

Okt. 2014
"Mooi hotel maar ontbijt is niks."vertalen
vijfhuizen
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
6,0
Kamers
6,0

18-10-2014 Mooi hotel maar ontbijt is niks. Plakjes kaas en vleeswaren aan bord vast geplakt en de deur moet dicht anders waait het van je bord. Huisdieren prijzig. Matras van extra bed was niks

Okt. 2014
"Goede service, goede ambiance"vertalen
Hartogh
Waardering
8,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

15-10-2014 " prettige bediening, leuke atmosfeer, grote kamer (35) met overigens maar één radiator, de tweede is verwijderd, die enige moeite heeft de kamer warm te krijgen, de badkamer is leuk oud maar kan tegelijkertijd ook wat moderne onderdelen krijgen om de balans tussen oud en nieuw te versterken,. Dat geldt mi ook voor de gangen en trappen, die met de kleurstelling, gordijnen en vloerkleden een beetje oubollig gaan aandoen.
\Pluspunt vonden wij de staf en ons ontbijt in de eetzaal, verzorgd en persoonlijk bediend, heel prettig en onnadrukkelijk. Dank>
"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende