Waardering Hotel Bilderberg Europa****

Waardering
7,8
Ligging
8,7
Service
8,1
Prijs / kwaliteit
7,4
Eten
8,0
Kamers
7,3
Kindvriendelijk
7,0
Zwembad
8,5
Bilderberg Europa****
7,8
441 beoordelingen
Waardering Hotel Bilderberg Europa****
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

438 beoordelingen over Bilderberg Europa****


met partner, Apr. 2014
"Goed hotel"vertalen
spring
Waardering
8,0
Ligging
9,0
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Eten
10,0
Kamers
7,0

21-4-2014 Hotel ligt mooi gelegen, vlakbij het strand en dichtbij het centrum. Met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Wij hadden een goede kamer, redelijk klein maar dat was geen probleem. Het was wel vervelend dat je de deur van de buren goed kon horen dichtvallen. Ook kon bij ons de deur naar het balkon niet open omdat deze kapot was. Bedden liggen voortreffelijk en de badkamer is ook van goede kwaliteit. Ontbijt is ook heel lekker. Zeker een aanrader.

Apr. 2014
"Een aanrader wanneer je in Scheveningen wil verbl"vertalen
I. Stahli
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

15-4-2014 Een uitstekende verblijfplaats wanneer je eens een verwenuitje hebt in Scheveningen

Apr. 2014
"Erg vriendelijk."vertalen
S.Boonstra
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

15-4-2014 Een warme otvangst en goede faciliteiten

Apr. 2014
"Vriendelijk ontvangst, gastvrij, geïnteresseerd i"vertalen
Venema
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
10,0

11-4-2014 Na een prettig en vriendelijk ontvangst, mochten we in een mooie ruime kamer logeren, de 3 gangen menu was voldoende en verzorgd, na een heerlijke nachtrust en goed verzorgde ontbijt, konden we genieten van het zwembad en sauna. Alles top!!

Apr. 2014
"Vriendelijk, toegankelijk met uitstekende keuken."vertalen
H.C. van Wenum
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

9-4-2014 prima keus, wij zijn uitstekend verzorgd in alle opzichten.

Apr. 2014
"Prima hotel internet kost 20 euro voor 2 dagen. N"vertalen
Ronald
Waardering
6,0
Service
10,0
Eten
8,0
Kamers
10,0

8-4-2014 Prima hotel,dicht bij zee, internet belachelijk duur (10 euro per dag)

Apr. 2014
"Een goed net en vriendelijk hotel"vertalen
Versteeg
Waardering
10,0
Service
10,0
Eten
10,0
Kamers
8,0

7-4-2014 Wij hebben een goed verblijf gehad in get bilderberg hotel in Scheveningen ook al was het maar voor een nachtje. Het personeel was zeer vriendelijk en de kamer zag er goed uit en bij het ontbijt was er meer dan voldoende keus uit heerlijke diversen! Wij hebben iig een topweekend gehad!

Apr. 2014
"Gastvrij en zorgeloos onderkomen op een prima loc"vertalen
Den Hartog
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
6,0

7-4-2014 Gastvrij en zorgeloos onderkomen op een prima locatie.

Apr. 2014
"Mooi hotel, ideale ligging,lekker ontbijt"vertalen
Uitenbroek
Waardering
8,0
Service
8,0
Eten
8,0
Kamers
8,0

7-4-2014 Mooie kamers, vriendelijk personeel.Wij worden netjes begroet, ze maken waar wat ze beloven.Er is altijd wel iets te regelen.Men maakt het je erg naar de zin.Schoon, rustig en de kamers met zeezicht zijn helemaal leuk.Prettig vertoeven

Apr. 2014
"Vergane glorie met kleine kamers en geacteerd per"vertalen
Paul Simons
Waardering
4,0
Service
6,0
Eten
6,0
Kamers
2,0

7-4-2014 Hotel gekozen vanwege de ligging en de goede reviews. Helaas bleek dit niet waar te zijn. Ligging is prima maar daar stopt het dan ook. Gekozen voor een deluxe suite, helaas bleek deze amper groter dan een bushokje. De kamers waren heel oudbollig en het plafond amper 2 meter hoog. Er zat een vreemde glazen deur naar de badkamer waardoor je dus geen privacy had. Gelukkig was ik met mijn vriendin, maar als je met vrienden of iets bent is dit wel apart te noemen. Personeel was overdreven en het ontbijt matig. Dit alles voor 127 euro voor één nacht is wel erg grof.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende